RING OSS - 0920-47 93 77

Dränering Norrbotten

RING OSS - 0920-47 93 77

Om oss

Markarbete samt dränering i Norrbotten utförs av bolaget.

Vi på LK Maskin Luleå gör det mesta inom anläggningsarbeten – från dränering i Norrbotten till vatten och avlopp i Luleå, Boden och Piteå. Kontakta oss med dina frågor om dränering i Norrbotten eller våra andra tjänster så hjälper vi dig gärna!

Dränering i Norrbotten och 8 andra tjänster

Vi är ett aktiebolag med bred kompetens och lång erfarenhet inom branschen, med många nöjda kunder i backspegeln. För oss är det just kundnöjdheten som står i fokus och du kan anlita oss för ditt mark- och anläggningsarbete eller dränering i Norrbotten – vi är experter på att leda större och mindre projekt från idé till färdigt resultat i Luleå, Boden och Piteå.

Här är några exempel på arbeten vi utför, mer än dränering i Norrbotten:

  1. Vatten och avlopp.
  2. Dikning.
  3. Grävning.
  4. Enskilt avlopp.
  5. Reningsverk.
  6. Släntklippning.
  7. Buskröjning.
  8. Plogning.

Du hittar oss strax utanför Luleå, i Gammelstad, och det är främst häromkring vi utför dränering i Norrbotten. Vi gör dock även jobb i närliggande städer som Piteå och Boden.

Miljötänk vid dränering i Norrbotten

Förutom att kunden blir nöjd tycker vi också att det är viktigt att tänka på miljö och kvalitet när det kommer till materialval och hur vi jobbar med dränering i Norrbotten, samt avlopp och markarbeten. Därför lägger vi ner stor möda när vi gör dessa val och utföranden – så att du som kund ska känna dig trygg i att din dränering i Norrbotten ska ha så lite inverkan på miljön som möjligt.

Ibland kan det vara svårt att veta i vilken ände man bör börja med sin dränering i Norrbotten, sitt enskilda avlopp eller sitt markarbete i Luleå, Boden eller Piteå. Kontakta oss så guidar vi dig rätt med både det praktiska och med pappersarbetet. Vill du nyttja RUT- eller ROT-avdragen? Vi hjälper dig förstås!