RING OSS - 0920-47 93 77

Dränering Norrbotten

RING OSS - 0920-47 93 77

Dränering

Vi ute på jobb med dränering i Norrbotten med grävmaskin.

Att dränera ditt hus, din källare eller krypgrund är viktigt för att minska risken för fuktskador. Kontakta oss om du vet att det är dags för en dränering i Norrbotten – eller om du vill ta reda på om det är det. VI verkar bland annat i Luleå, Boden och Piteå.

Experter på dränering i Norrbotten

Sverige är ett land med mycket väta och kyliga temperaturer – något som gör att vi behöver jobba extra hårt för att undvika fuktskador i våra hus och hem. När vi gör en dränering i Norrbotten är vårt främsta mål att leda bort grundvattnet från husgrunden. Framförallt vid tunga regnfall kan grundvattnet stiga högt och i värsta fall börja sippra in i grund och källare.

Vi kan samtidigt förse dina källarväggar i Luleå, Boden eller  Piteå med en extra fuktspärr för att minska fuktrisken. Vi ordnar med dränering i Norrbotten enligt ICOCERT-2.

Hur vet man när det är dags för dränering i Norrbotten?

De tydligaste tecknen på fukt i källaren/grunden är en unken lukt eller synliga fuktskador. Har du tapeter kanske du ser att de börjar få bubblor under sig och har du färg eller puts kanske den börjat släppa från väggen. En annan anledning att fundera på ny dränering i Norrbotten är om huset inte dränerats på över 50 år – då brukar det vara dags igen.

Förr när man gjorde dränering i Luleå, Boden eller Piteå gällde andra regler och metoder – ett problem kan exempelvis vara att dräneringsrören ligger för högt upp och därför inte leder bort grundvattnet tillräckligt bra när det regnar mycket.

Undvik mögel – gör en dränering i Norrbotten

Förutom att fukt skadar dina ytskikt i källaren så kan det i värsta fall leda till mögeltillväxt, vilket inte är hälsosamt för människor att vistas i för länge. Gör en dränering i Norrbotten innan det har gått så långt!

När du anlitar oss för din dränering i Norrbotten, med Luleå, Boden och Piteå, kan du känna dig säker på att din fastighet kommer att hållas fri från problem med fukt i grunden länge. Kontakta oss om du har fler frågor om dränering i Norrbotten, enskilt avlopp eller andra markarbeten i Luleå, Boden och Piteå med mera.